joi, 29 ianuarie 2009

ABOUT SEX ep 5 (sex in soapta***cum vorbesti cand faci dragoste***sexul oral e sigur?)


>>> SEX IN SOAPTA SAU DELOC


Sexul despre care vorbim in soapta sau deloc. Acel sex „altfel”, des practicat, dupa cum lasa sa se inteleaga numeroase studii ale specialistilor curiosi. Ni se tot spune sa nu lasam rutina sa se strecoare in patul nostru. Fugim de ea, dar unde trebuie sa ne oprim? In fata unor ecrane cu filme pentru adulti extrem de atatatoare, langa un telefon, pentru un incitant phone-sex, in dormitorul altui cuplu pentru ceea ce se numeste echangism (englezescul swinging), la un sex-shop pentru cumparaturi numeroase, dar rusinoase?
Este demostrat ca omul preistoric facea sex pen­tru placere, nicidecum doar pentru repro­ducere. Sexul in grup si jucariile sexuale existau in societatile primitive si erau un mod de a construi legaturi culturale, spun expertii. Numeroase dovezi arheologice - printre care o statuie veche de 30.000 de ani care reprezinta o femeie goala si cateva pietre sculptate in forma de falus, cam tot de pe atunci - demonstreaza clar ca sexul in Epoca de Piatra nu era „de piatra”, adica facut doar pentru procreere.


>>> CUM VORBESTI CAND FACI DRAGOSTE ?


Sunt multe cuplurile care se excita la auzul unor cuvinte nu tocmai cuminti. Se practica si inainte, si in timpul partidei sexuale. Vorbitul murdar da rezultate!
Le ofera placeri si ii stimuleaza. Cuvintele functioneaza ca un afrodiziac si sunt obligatorii pentru cei care exploreaza partea mai putin tacuta a sexului.
Potrivit studiilor, aproape 70% dintre cupluri practica sexul cu cuvinte, unele mai mult, altele mai putin specifice. Unele cupluri sunt excitate de cuvinte vulgare, altele de fraze cuminti, romantice, sau chiar de glume.
Altora le place ca organele lor sexuale sa aiba nume, sa fie alintate, sa fie comparate cu tot felul de alte obiecte.
Nevoia de cuvinte vulgare poarta si un nume. In dictionarele de specialitate se numeste “erotolalia” si se defineste ca dorinta de a asculta sau de a folosi cuvinte pentru excitarea sau satisfacerea sexuala”.


>>>SEXUL ORAL E ASA SIGUR?


Daca ti-ai imaginat ca prin sex oral risti mai putin decat prin alte forme de contact sexual, te-ai inselat. Cele mai multe dintre bolile cu transmitere sexuala pot fi contractate si prin intermediul acestei tehnici. Indiferent ca il practici sau nu, trebuie sa stii care sunt pericolele la care te expui.
HIVExista riscuri mai mari sa te infectezi cu HIV in cazul contactelor sexuale vaginale sau anale neprotejate decat in cazul sexului oral. Totusi, protectia este necesara, in special atunci cand ai de-a face cu o persoana straina sau esti foarte activa din punct de vedere sexual.
Este recomandat sa folosesti un prezervativ pentru ca cea mai mica rana din interiorul cavitatii tale bucale sau o ejaculare directa in interiorul acesteia iti pot fi fatale. Daca ii oferi partenerului un sex oral, pericolul este mult mai mare decat daca faceti invers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu