sâmbătă, 31 ianuarie 2009

ABOUT SEX ep 8 (sextehnici)


SARUTUL


Cheia sarutului de calitate este creativitatea. Acest cuvânt vorbeste de la sine. Sa fii creativ include atât testarea noilor idei si combinatii de miscari cât si a noilor locuri. De asemenea, este important sa acorzi atentie semnalelor verbale si non-verbale ale partenerului. Este el acum excitat? Are chef sau nu? Ce vrea el sa faca? Doreste el o seara linistita de discutii sau romantism? Ce miscari îl excita cel mai mult? Dar cel mai putin? Este importanta si alternarea tipurilor de sarut utilizate. Jumatate din sarutul de calitate o constituie anticiparea a ceea ce urmeaza si a ceea ce înseamna acel sarut. Foarte rar partenerul se va plânge de ritmul foarte lent. Încetineala chiar mareste tensiunea sexuala. Fiecare tehnica trebuie explorata în întregime înainte de a trece mai departe. Uneori, simplul sarut este de ajuns. Sarutul nu duce mereu la sex. Uneori, un sarut este exact ceea ce cuplul vrea : ceva romantic. O grseala frecventa pe care un cuplu stabil o face este aceea ca sarutul este un semnal pentru actul sexual în sine. Rutina este, de asemenea, fatala. Ea poate diminua excitarea, deoarece partenerul stie ce va urma. De aceea, primul sarut cu o persoana este mereu excitant, întrucât nu stii ceea ce va urma. Pentru a ajuta cuplurile sa renunte la vechile modele, prezentam câteva tipuri de sarut, sperând ca la urmatoare întâlnire cu partenerul(a) tau(ta) nu vei uita cele de mai jos.Tipuri de sarut -simplul pupic. -sarutul rapid cu buzele umezite. -sarutul rapid cu buzele uscate. -sarutul cu suspans. Acesta dureaza mult si ambii parteneri se întreaba daca celuilalt sarutul îi place sau nu. -sarutul prelungit. Acesta presupune miscarea gurii. -sarutul prelungit folosind limba. Imagineaza-ti ca-ti sugi bratul, folosindu-ti limba pentru a trage gingas pielea si a o împinge înapoi la fel de gingas. Cel mai bine e sa te misti încet si precis. -sarutul cu saliva. Acesta este excelent pentru cunnilingus si felatie. Aceasta actioneaza ca un lubrifiant. Totusi, în alte situatii, evitati acest tip de sarut. -sarutul de umezire a buzelor. Plimbati-va limba pe buzele celuilalt. -sarutul supt. Exact : Suge-i buzele! -sarutul buzei de sus. -sarutul buzei de jos. -sarutul ciugulit. Ciuguleste-i sau musca-i gentil buzele, obrajii si urechile.


PUNCTUL G


localizare >

PUNCTUL G FEMININ


punctul G feminin Acopera-ti mâna cu un latex. Dupa ce îl umezesti cu saliva sau cu un lubrifiant pe baza de apa, introdu doua degete în vagin. Folosind degetul aratator, atinge peretele superior al vaginului. Este aproximativ de marimea unui deget. Multor femei le place ca degetul aratator sa apese putin peretele. Încearca sa efectuezi miscarea de “vino-ncoace” cu aratatorul, astfel încât vârful acestuia sa loveasca usor peretele superior al vaginului. Ghidati-va miscarile dupa nivelul de excitatie al partenerei. Vorbeste cu ea si întreb-o ce simte si când simte. Un alt mod de a deduce daca atingi într-adevar punctul G este ca pielea de acolo este ridata prin contrast cu zona înconjuratoare care este neteda la atingere. Forma punctului G este asemanatoare cu a unui bob de fasole. Pe lângafolosirea degetului aratator poti apela si la limba (vezi tehnici de cunnilingus) pentru a-i stimula clitorisul, labile mici si labiile mari. Combinarea cunnilingus-ului cu stimularea punctului G poate fi extrem de excitanta pentru o femeie. Pentru cuplurile care prefera sexul extrem (sunt deja experti în a localiza punctul G) …fiti pregatiti sa simtiti noi senzatii. Partenerul, în loc de a folosi numai degetul aratator pentru a localiza punctul G, va utiliza acum atât degetul aratator cât si degetul mare pentru a freca gentil tesutul peretilor vaginali. Peretii vaginali sunt foarte senzitivi. Este bine sa fie stimulati usor, iar nu dur.

PUNCTUL G MASCULIN


Teoretic, barbatii nu au un punct G. Acesta este specific femeilor. Foloseste latexul pentru a­-ti acoperi mâna si apoi uda-l cu saliva sau cu un lubrifiant pe baza de apa. Introdu un deget în rectul partenerului. Miscarea trebuie sa fie usoara. Miscarea înceata îi mareste dorinta de mai mult si va permite amândurora sa exersati mai pe-ndelete aceasta tehnica. Începe sa-ti misti degetul înauntru si în afara. Aceasta ajuta la relaxarea zonei înconjuratoare. O data ce amândoi va simtiti comfortabil iar degetul tau este înauntru, fa miscarea de “vino-ncoace” cu degetul. Aceasta va face ca prostata sa fie atinsa de catre vârful degetului. Unii barbati chiar ajung la orgasm prin acest mod de stimulare. Altii prefera aceasta forma în combinatie cu sexul oral. Ceea ce se poate numi punctul G la barbati este tocmai aceasta lovire usoara a prostatei.


>>> introducere in stimularea punctului G


Sa ai primele doua degete in interiorul cuiva este una dintre cele mai intime activitati de pe planeta. Aceasta experienta poate fi imbunatatita prin stimularea punctului G. E de la sine inteles ca fiecare femeie e diferita in felul ei si ca trebuie sa fii atent(a) la ceea ce da placere persoanei cu care esti. Daca ceea ce voi spune in acest ghid intra in conflict cu ceea ce partenera stie si crede ca ii da placere, atunci accepta ceea ce spune ea.O buna comunicare este intr-adevar baza unei bune relatii sexuale. Daca chiar trebuie sa ai unghii lungi, atunci iti sugerez sa pui niste vata in jurul lor si peste sa pui o manusa de latex inainte de orice penetrare. Daca nu vrei neaparat sa ai unghiile lungi, atunci taie-le inainte de orice joaca. Chiar daca ai unghiile scurte, e de preferat sa porti manusi de latex pe mana pe care o bagi.


>>> ideea de baza


Pentru multe femei, acest tip de penetrare vaginala poate fi foarte intensa atat fizic, cat si psihic; nu este tipul de joaca in care sari direct dupa ce te-ai dezbracat. Daca te gandesti la sex ca la un pranz, atunci lucrurile despre care vom vorbi in aceste articole ar trebui considerate felul principal. Deci…Incepeti prin a va saruta, a va mangaia si a va tachina pana cand nu mai rezistati (multe femei prefera penetrarea si stimularea punctului G dupa cunnilingus).Cand credeti ca ati ajuns la punctul in care putina penetrare ar fi buna, luati un lubrifiant (preferabil pe baza de apa), asteptati sa se incalzeasca un pic si usor insereaza primele doua degete in vaginul partenerei. In acest moment, multe cupluri prefera sa alterneze tehnicile urmatoare:1. Misca-ti degetele circular in vagin (degetele sa fie bagate cat de adanc poti, dar sa nu deranjeze partenera). Cel mai bine este sa pastrezi o presiune constanta pe peretii vaginului. E bine sa aplici putin mai multa presiune pe partea superioara a vaginului (spre burta), dar nu strica ritmul. 2. Opreste-te din rotatie si exercita putin mai multa presiune pe zona putin ridata (e descris mai sus unde se afla). Apasa in sus spre buric. Aceasta este stimularea directa asupra punctului G si este, de obicei, mai placuta daca degetele se misca intr-un fel. Poti sa le misti in cercuri mici sau in miscari de "du-te, vino".Unele cupluri gasesc foarte placut atunci cand partenerul(a) face o miscare de inauntru-afara (accentuand un pic pe punctul G). De asemenea, este placut pentru ea ca in acelasi timp cu penetrarea vaginala sa stimulezi si clitorisul cu ajutorul degetului mare. Cu mana cealalta poti face o gramada de lucruri delicioase:1. Poti sa tii partenera.2. Poti sa-i mangai tot corpul.Depinzand de conceptiile voastre legate de "jocul puterii" si de sexul anal, puteti incerca una din urmatoarele:1. Sa apuci partenera ferm de par in timp ce o saruti.2. Sa-i tii mainile deasupra capului.3. Sa o ciupesti usor de sfarcuri.4. Sa-i penetrezi sau sa-i masezi anusul (mai ales daca sta pe lateral).Poti sa te asezi langa ea astfel incat capul tau sa fie langa urechea ei si sa-i soptesti chestii firbinti (spunand fantezii care stii ca ei ii plac). Saruturile pasionale sunt intordeauna binevenite. La fel este si linsul sau suptul sfarcurilor partenerei in timp ce ea este penetrata.Linsul, sarutatul sau suptul clitorisului in timpul penetrarii vaginale este, de asemenea, o chestie placuta. S-ar putea sa descoperiti ca penetrarea vaginala si stimularea punctului G sunt mai placute daca cumva si partenera te stimuleaza; asta este adevarat atat pentru cupluri de acelasi sex, cat si pentru cele de sex opus, dar va trebui sa gasiti pozitiile congortabile pentru amandoi.


>>> atingerea orgasmului multiplu


Majoritatea femeilor sustin ca e mai usor sa ai orgasm multiplu datorat stimularii punctului G decat datorat stimularii clitorisului. Daca un orgasm incepe sa se arate, incearca sa soptesti niste cuvinte de incurajare (poate chiar sa cresti un pic intensitatea stimularii), dar continua ceea ce faci si, dupa orgasm, reia ceea ce faci. Cand ar trebui sa te opresti? Deseori la stimularea punctului G apare un efect de piramida; adica, fiecare orgasm il face mai bun pe urmatorul si, la fel, orice stimulare sexuala pare mai buna. Cu toate astea, asa cum am spus mai devreme, fiecare persoana este diferita si evident calitatea este mai importanta decat cantitatea. ESTE adevarat ca pentru unele femei stimularea punctului G are mai multe sanse sa duca la orgasm dupa o perioada de saptamani sau luni de la prima incercare. Apropo, nu e recomandat sa practici aceste tehnici cu un scop clar in minte. Singurul scop ar trebui sa fie sa va distrati.


>>> ce este fistingul?


Unor femei le place fisting-ul vaginal (sa aiba mare parte sau chiar toata mana partenerului(ei) in vagin). In acest caz, TREBUIE sa actionati cu mare atentie si doar la cerinta partenerei pasive (in limita confortului).Tehnica de baza consta in urmatoarele: cu palma in sus (partenera pe spate sau in patru labe) uneste-ti degetele. Cu masaj si cu mici miscari rotative insereaza-ti mana in vagin. Daca anatomia voastra permite, odata ce ai trecut de baza degetelor, acestea se vor curba formand un pumn. Toata procedura ia timp si multa incredere, dar femeile si barbatii care practica fisting-ul vaginal si anal spun ca asta ii aduce intr-o stare transcedentala.Femeile care practica aceasta tehnica spun ca merge mai bine daca partenerul poarte o manusa de latex.

REZISTA MAI MULT!!!


Multi barbati se plâng de ejaculare precoce. Vestea buna este ca problema poate fi rezolvata prin terapie sexuala. Multi se rezuma la a se gândi la aceasta problema, fara a lua masura de a merge la un terapeut pentru a cere informatii si ajutor. Daca nu îti permiti un specialist, urmatoarele informatii îti pot fi utile. Ejacularea este precoce atunci când barbatul ejaculeaza înainte ca el si partenera sa simta placere. Cu alte cuvinte, actul sexual este lamentabil. Barbatii care ejaculeaza prematur nu au învatat înca distinctia între senzatiile ce preced ejacularea si aceasta în sine. Este o chestiune similara cu cazul copiilor care învata sa-si controleze vezica urinara. La început, acestia nu pot distinge ca vezica este plina decât prea târziu. Încetul cu încetul, ei încep sa constientizeze momentul în care trebuie sa urineze, sa controleze muschii locali si sa înteleaga ca nevoia de a urina este cu atât mai mare cu cât consuma mai mult lichid. Un barbat adult obisnuit, nu numai ca are control asupra momentului în care urineaza, ci el are acest control si asupra momentului în care ejaculeaza. Fiind totusi om, exista momente în care chiar si barbatul cu cel mai bun control se gaseste pus în situatia unei nevoi acute de a urina sau, întrucât este foarte excitat, ejaculeaza înaintea momentului ideal. Se întâmpla. Acest lucru poate deveni o problema atunci când pierderea controlului apare frecvent. Recunoasterea senzatiilor precursoare ejacularii sunt cheia problemei.Exista doua metode esentiale de a trata ejacularea prematura : metoda Stop si Start si metoda Încordarii.Ambele metode au în prim plan barbatul si placerea pe care acesta o poate obtine. Femeile, de asemenea, vor obtine o placere sporita, deoarece, datorita duratei sporite a actului, vor putea fi satisfacute mai bine. De asemenea, barbatul va avea o mai buna parere despre el în pat si, deci, si încrederea sa va contribui la obtinerea placerii. Deoarece aceste exercitii îl au în centrul lor pe barbat, nu trebuie uitat ca si femeia are nevoie de o stimulare manuala, orala, vaginala sau anala înainte de începerea fiecarui exercitiu sau dupa. Cuplul ar trebui sa dedice timp pentru a discuta despre modul în care nevoile sexuale ale femeii (partenera care ajuta) vor fi satisfacute.Metoda Stop si start Mai întâi partenerii trebuie sa înceapa preludiul. Imediat ce penisul lui devine erect, trebuie sa se opreasca. El se asaza pe spate, iar ea începe a-l masturba. În acest timp partenerul trebuie sa fie atent la ce simte, iar când orgasmul se apropie trebuie sa-i spuna ei sa se opreasca. Aceasta procedura trebuie repetata de 5 ori. Dupa a cincea repetare, el trebuie sa-i ofere ei placere (prin stimulare orala sau manuala). Aceasta prezinta importanta, deoarece ea tocmai a daruit mult timp pentru placerea lui si doreste de asemenea atentie din partea lui. Înainte de a trece la urmatorul exercitiu, cei doi trebuie sa se simta comfortabil cu acest prim exercitiu. Se poate spune ca primul exercitiu a fost realizat cu succes dacaîn trei nopti consecutive partenerul a reusit sa-i spuna ei sa se opreasca, fara a ejacula. Al doilea exercitiu consta în aceeasi masturbare facuta de partenera partenerului, dar, de aceasta data, cu un lubrifiant.


Senzatiile percepute de el vor fi mai puternice, atingerea penisului cu mâinile este dublata delubrifiant. Daca se întâmpla ca partenerul sa ejaculeze înainte sa fie pregatit mintal, ea va trebui sa îi ghideze atentia numai catre propria lui placere. Al treilea pas consta în sex vaginal. Va trebui sa se aplice pozitia în care ea sta deasupra. El îi va ghida miscarile cu mâinile. Când ajunge aproape de orgasm trebuie s-o opreasca. Vor astepta împreuna pâna când excitarea lui mai scade. Dupa aceea vor relua miscarile. Acest exercitiu se va repeat patru zile la rând. Pentru a obtine cu adevarat ejacularea întârziata, cuplurile vor aplica cele de mai sus câteva luni (2-3). Pentru cei carora prima varianta a metodei “Stop si Start” nu le convine avem o a doua varianta . Oamenii care sufera de ejaculare prematura nu recunosc senzatiile erotice în ordinea lor pâna la orgasm. Pentru a avea control, procesul trebuie încetinit. În mare, baza celei de a doua variante este identificarea senzatiilor dupa niste numere. Numerele pot varia în functie de ce considera fiecare ca este excitant. Mai jos sugeram câteva care pot fi de folos. Barbatul trebuie ca într-o saptamâna sa constate ce senzatie îi produce fiecare numar. Zero este cea mai slaba senzatie, iar o suta este cea mai înalta.0= nici o pofta sexuala 5=penisul este în erectie iar dorinta sexuala este minima 10=muscatul urechilor 15=citirea de povesti sexy împreuna 20=stimularea zonei pectorale 40=stimularea usoara a penisului 50=stimularea oarala înceata a penisului 80=sex vaginal la o viteza medie 99=momentul înaintea orgasmului 100=orgasmul Acum când v-ati stabilit sistemul de numere, acesta va fi modul de transmitere a ceea ce simtiti. Va trebui ca partenerul sa transmita partenerei nivelul la care se afla. Daca reusiti ca numerele sa se succeada încet, atunci ati prins smecheria. Retineti însa ca nu veti scapa de ejacularea prematura peste noapte. Ca si în cazul primei variante, dupa ce barbatului i-au fost trezite dorintele sexuale, ar trebui sa se aseze pe spate, iar partenera sa înceapa sa-l masturbeze. În acest timp ea nu trebuie sa îl lase sa ajunga la un numar mai mare de 20 din scara 1-100 care masoara nivelul lui de excitare. Dupa ce el a ajuns la 20, ea trebuie sa se opreasca si sa astepte ca penisul sa devina flasc (bleg). Dupa aceea procesul trebuie sa se reia. Exercitiul se repeta cinci zile. În a cincea zi nivelul la care el trebuie sa ajunga este 25. Ciclul de ajungere la 25 si încetare a stimularii se face trei zile. Dupa ce el ajunge la nivelul de 50, femeia se va opri pâna când nivelul va fi de 25. Algoritmul se repeta pâna când el este în stare nu numai sa îi spuna ei sa se opreasca la 98, ci si sa distinga între 97 si 98. Ajungerea la acest stadiu poate dura 1-3 luni.


Dupa ce ati ajuns la acest stadiu cu success, veti putea trece la pasul urmator. Acesta este asemanator cu cel de mai sus, ceea ce se schimba fiind doar adaugarea unui lubrifiant. Dupa aceea încercati sa adaugati felatia (sexul oral) si practicati-o pâna când barbatul poate distinge din nou între nivelul 98 si 97. Sa nu credeti ca cele de mai sus sunt menite a va transforma relatia sexuala într-una plictisitoare prin timpul lung pe care îl necesita. Cele de mai sus ar trebui doar sa va convinga faptul ca problema ejacularii precoce nu este una simpla si nu se poate rezolva imediat. Dupa ce ati dus la îndeplinire cele de mai sus, sunteti gata de sexul vaginal. Din nou va fi folosita scara de la 1 la 100. Pozitia va fi tot cea în care femeia va sta deasupra iar barbatul îi va ghida miscarile cu mâinile. Trebuie sa va opriti la nivelul 20 si sa asteptati ca penisul sa devina flasc (bleg). Dupa aceea reîncepeti preludiul pâna când penisul devine din nou erect. Acum reluati penetrarea pâna la nivelul 20 si opriti-va. Mariti nivelul cu cinci în fiecare zi, iar daca acest mod vi se pare prea rapid încetiniti-l (de exemplu: 31, 32, 33, 34, 35). Nu trebuie sa va grabiti. Sexul de calitate necesita multa practica. Dupa ce barbatul poate spune stop la nivelul 98, indiferent daca este vorba de stimulare manuala, orala sau sex vaginal, problema ejacularii precoce este una care tine de domeniul trecutului. Orgasmul va fi subjugat dorintei voastre de a se întâmpla. FELICITARI!


SATISFACTIE


Femeile, ca si barbatii, sunt diferite. Unora le place hard, altora le place soft. Unele femei au nevoie de conectare emotionala, altele de distanta emotionala. Deci, nu e nimic batut în cuie. Cel mai bun mod de a învata cum sa produci placere unei femei e sa vorbesti cu ea. Afla ce-i place si de ce are nevoie. Unora le place sa foloseasca dildo-uri, altora, în special, vibratoarele, altele nici macar nu le-au încercat. Partenera e cel mai bun ghid al placerii, deoarece numai ea stie ce simte. Ne dam seama ca ideea de a vorbi poate fi dificila, totusi, prin exercitiu, comunicarea devine mai usoara.Având în vedere ca multi se simt incomfortabil când discuta despre sex, e posibil ca întrebarilor directe sa li se dea raspunsuri vagi. Nu dispera. Raspunsurile vagi sunt si ele normale, într-o anumita masura. Dar va trebui sa-ti dezvolti anumite calitati pentru a obtine tipul de informatie pe care o doresti. Spre exemplu, poti începe prin a-i pune partenerei urmatoarele întrebari : - Care dintre jocurile sexuale (sarutul, masturbarea, tinutul de mâna, sexul oral, cel vaginal…) te incita cel mai mult? - Ce sarut preferi : ud, uscat, cu limba, trasul de buza sau suptul limbii? -Cum te-ai descrie? Ca axata pe partea fizica sau pe cea emotionala? -Ce atingeri te sperie? -Ce atingeri te excita? -Ce te excita cel mai mult din ceea ce fac? - Ce te consideri pregatita sa experimentezi? Cum o sa stiu când esti pregatita sa încerci? -Care lucru nu l-ai face niciodata (sexul oral, cel anal, sa porti lenjerie sexi etc.)? -Care este fantezia ta sexuala? - Care este lucrul pe care-l consideri cel mai placut la relatia noastra sexuala? -Ce ti-ar placea ca eu sa stiu? Un alt mod de a pune întrebari partenerei este jocul “A/B”.Pentru a-l juca, dupa fiecare doua atingeri, întreaba-ti partenera daca prefera prima atingere sau pe cea de a doua. Atingerea preferata devine A, iar cealalta este B si va fi înlocuita cu o alta. Întotdeauna B-ul va fi înlocuit cu o alta stimulare si astfel se va ajunge la ceea ce o excita cel mai mult. Daca înca ai dificultati în stapânirea artei de a oferi placere partenerei, încearca sa o întrebi daca poti sa o privesti masturbându-se. Apoi întreab-o daca poti s-o privesti masturbându-se cu jucarii sexuale. Uneori, privind-o masturbându-se te poate inspira în legatura cu cea ce îi place. Un alt mod de a învata despre dorintele ei este sa îi ceri sa-ti ghideze mâinile cu ale ei.


ALTERNATIVE


Un lucru care devine din ce în ce mai frecventa, din mai multe motive, este ideea ca oamenii pot avea o relatie sexuala completa fara a face sex vaginal. Aceasta idee are multe avantaje.Ce este sexul extravaginal? Acesta este atunci când doi iubiti pun organele genitale unul lânga altul, ca si când ar urma sa faca sex si continua prin a se freca simulând miscarea sexului vaginal, fara însa a penetra.Desi exista în continuare riscul de transmitere a unor boli si un mic risc de sarcina, per total riscurile sunt mult diminuate fata de cazul pentrarii. Avantajul este ca acest tip de contact prezinta mare parte din apropierea, intimitatea si placerea actului sexual în sine. Pozitiile sunt aceleasi ca si la sexul intravaginal.În mod obisnuit, femeia sta pe spate cu picioarele departate si încolacite în jurul barbatului, care este pozitionat deasupra ei cu partea inferioara a penisului în contact cu partea superioara a vulvei, labiilor si a clitorisului. Aceasta pozitie se numeste “pozitia misionarului”.Alte pozitii puteti gasi în domeniul POZITII din site-ul nostru.Un lucru ce trebuie retinut este ca la aplicarea acestei metode trebuie folosit un prezervativ deoarece are loc schimb de fluide care prezinta riscuri. Asta deoarece sperma barbatului poate ajunge dinafara labiilor în vagin apoi în uter si poate fertiliza. O ejaculare normala elibereaza aproximativ 60 de milioane de spermatozoizi, si numai de unul este nevoie pentru ca fertilizarea sa aiba loc. Asta nu înseamna ca la sexul extravaginal este sigura, dar este o posibilitate si ar trebui s-o stiti.Multi oameni cred ca sexul extravaginal nu este pentru tineri, deoarece baiatul nu va fi capabil sa se abtina din penetrare. Noi credem ca daca un efort considerabil este facut pentru a-i învata pe copii despre sexul extravaginal, despre cum sa-l faca în siguranta si accentuând ca poate fi la fel de placut ca sexul intravaginal atunci ar exista o reducere drastica a sarcinilor nedorite si am trai într-o societate mult mai sanatoasa. Aceasta este o alternativa buna a sexului intravaginal si încurajam cuplurile sa o aplice. De asemenea da posibilitatea ca cei doi sa-si cunoasca mai bine corpurile si sa se obisnuiasca în intimitate. Atunci când vine momentul si amândoi credeti ca sunteti gata de penetrare veti fi mai relaxati si mai pregatiti.


TRUCURI IN SEX


Noi trucuri ?
Cand vine vorba de sex doar nu crezi ca pe la spate este singura pozitie pe care partenerul tau o gaseste interesanta? Sau daca asta crezi atunci mai ai multe de invatat. Majoritatea oamenilor mai ales in ziua de azi vor sa isi exploreze la maxim sexulalitatea si sa profite de ea.
Sexul dur
Daca vrei sa ai o realtie monogama atunci trebuie sa iti incerci mana si alte parti ale corpului in lucruri noi. Trebuie sa iti mentii partenerul mereu interesant. Problema este ca femeile sunt cele care sunt mai conservatoare din punct de vedere sexual intr-o relatie, asa ca barbatul trebuie sa o faca sa se deschida si sa o faca sa isi constientizeze dorintele sexuale.
Astea fiind spuse trebuie sa ai mereu in minte faptul ca trebuie sa inspiri incredere, partenerul tau nu trebuie sa se gandeasca ca ai putea crede ceva rau despre el/ea. Daca ai incredere in relatia pe care o aveti atunci nimic mai "in afara normalului" nu va parea ciudat.
1. Sexul mai agresiv Data viitoare cand sunteti pe punctul de a face sex intoarce-o cu spatele la tine, prinde-i mainile, trage-o usor de par. Penetreaza-o pe la spate. Daca geme de placere atunci cu siguranta esti pe drumul cel bun. Dupa cateva minute, intoarce-o, pune-ti mana pe gatul ei si penetreaza-o mai apasat, putin mai dur in pozitia misionarului pana la sfarsit.
2. Dominarea Multe femei se simt mai bine sa faca sex pe intuneric, asta pentru ca unele nu se simt bine sau nu sunt prea mandre de corpurile lor, dar si pentru ca in intuneric se poate simti o alta peroana. Poate sa adopte o personalitate diferita, o personalitate care este increzatoare si care detine controlul.Chiar cu o simpla legatura pe ochi poate sa elibereze multe din dorintele ei sexuale. Va adopta o postura mai increzatoare, va dori sa fie deasupra mai mult decat in alte dati, va geme mai mult, poate chiar va vorbi "dirty". Data viitoare cand sunteti impreuna leaga-o la ochi si faceti lucrurile pe care de obicei nu le faceti. Apoi scoate-i legatura si pune-ti-o tu ? vezi ce se intampla. De asemenea stingeti toate luminile ... O sa fii surprins.
3. Sarutul cu alte femei In timp ce majoritatea barbatilor viseaza se se culce cu alte femei, majoritatea femeilor viseaza doar sa sarute alte femei fara a le face sex oral. Pare ca e ceva complet nevinovat cand doua femei se saruta si desigur sa stii ca poti sa te uiti la ele cand se saruta e si mai atragator. Data viitoare intreab-o daca vreodata a avut vreo fantezie in care sa sarute o alta femeie. Daca da, roag-o sa iti descrie scena si in ce fel reactioneaza clitorisul ei la fantezia respectiva. Cine stie?... Poate fantezia o sa devina realitate si o sa poti face si tu parte din ea.
4. Vibratorul Femeile simt diverse senzatii, ca si barbatii. Cu toate astea nici un penis sau o gura nu le fac sa resimta atata placere, sau tipul de placere oferit de vibratiile scurte pe clitoris. Folosirea unui vibrator pentru clitorisul ei in timp ce o penetrezi o va innebuni de placere. Multe femei vor sa simta placerea unui vibrator, fara ca partenerul lor sa se simta jignit. Oricum nu e nevoie sa te compari cu o jucarie sexuala pentru ca oricum nimic nu poate inlocui "the real thing". Data viioare ia un vibrator simplu, departeaza-i picioarele si maseaza-i clitorisul. Poti sa vezi cum se topeste de placere.
Mai obraznic, mai bine Depinde de tine si de partenera ta sa va faceti viata sexuala cat mai buna. Spune-i ca e ok daca vrea sa experimenteze lucruri noi, ca e poate avea incredere in tine. Tine minte majoritatea femeilor vor sa fie indraznete si nebunatice in pat, si daca stiu ca nu le vei judeca pentru ca devin indraznete, poti sfarsi prin a te bucura de toate indraznelile ei .

SEXUL ORAL
>>> ce face partenera
- Actioneaza ca si când chiar vrei sa faci asta. O femeie care o face doar pentru ca trebuie este o adevarata ucigasa a pasiunii. - Nu musca (decât daca o cere el). Tine-ti dintii acoperiti cu buzele tot timpul. - Nu fi prea aspra. A trage prea tare de preput, a suge prea tare, a freca în sus si în jos ca si când încerci sa pompezi apa dintr-un put uscat… nu este placut !- Autoeduca-te. Ai facut deja un pas important intrând în acest site pentru a primi niste sfaturi. Cu cât afli mai multe lucruri, cu atât este mai bine. - Nu actiona ca si când sperma este otravitoare. Nu trebuie sa o înghiti, dar nici sa fugi speriata din camera. Nu îl lasa aproape de climax— foloseste-ti mâinile sau lasa-l sa îsi dea drumul pe o alta parte a corpului.
>>> ce face partenerul
- Dupa preludiu, când esti pregatita pentru niste stimulare orala, încearca asta.- Linge în jurul labiilor exterioare incluzând perineul. Aceasta zona este extrem de sensibila la majoritatea femeilor. Fa-ti drum catre labiile interioare si linge-le si mângâie-le usor. - Deschizatura vaginala este un loc extraordinar în care te poti juca. Peretii interiori sunt minunati. Plimba-ti limba prin zona cu dragoste bineînteles. - Acum vine scopul tau final, clitorisul. Foloseste-ti limba de-a lungul clitorisului cu diferite miscari : în sus si în jos, din stânga în dreapta, în cercuri…cu grija - Iata si partea cea mai buna…foloseste partea dorsala a limbii. Aceasta este foarte sensibila si mai moale decât partea superioara. Nu-ti petrece tot timpul pe clitoris, la început încearca sa îti dai seama de preferintele partenerei. - Aceste preferinte trebuie sa îti spuna cam când trebuie sa actionezi asupra clitorisului. Poti încerca sa stimulezi punctul
>>> sexul oral inclus ?
- Aceasta este o alegere personala. Cu toate acestea, daca partenerului(ei) îi place atunci nu exista nici un motiv pentru care nu ati include aceasta în actul sexual. - De obicei, sexul oral este un preludiu al actului în sine. Aceasta este o metoda placuta de a va satisface prietena. Totusi, baieti, va sugerez sa nu aplicati un “lins scurt” pentru ca imediat dupa aceea sa treceti la sex. - Fiti rabdatori. Explorati-va partenera cu limba. Este o recompensa deosebita ca partenera sa se arcuiasca datorita actiunilor voastre. - Rezultatul acestui lucru va fi un act sexual foarte satisfacator. ”Satisfa-ti partenera si ea te va satisface pe tine.”
>>> pozitii in sexul oral
Acestea sunt câteva dintre cele mai des întâlnite pozitii.
- Pozitia de baza: Partenerul sta în picioare sau în fund, iar tu stai în genunchi în fata lui.- Pozitia pe spate: Stai pe spate, cu capul între picoarele partenerului. - Pozitia culcat între picioarele lui: Partenerul trebuie sa stea pe spate, iar tu vei avea capul între picioarele lui. Din aceasta pozitie poti folosi mâinile pentru a-l mângâia pe tot corpul.- Pozitia adânc: Aceasta este o aptitudine foarte greu de dobândit. Trebuie sa îti relaxezi muschii gâtului pentru a permite o penetrare completa. Un alt pont ar fi sa încerci sa îti contracti acesti muschi când penisul este înauntru. Atentie: poate fi periculos!- Pozitia 69: Aceasta pozitie îsi trage numele din pozitia celor doua cifre asemanatoare cu cea a celor doi parteneri. Partenerul trebuie sa stea sub tine, cu capul între picioarele tale astfel încât tu sa ai capul între picioarele lui. Aceasta pozitie cere o anumita atentie, dar uneori o merita.
( Acest material poate fi considerat a fi obscen dar in acelasi timp poate ca si tu ai ceva de invatat in plus )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu