vineri, 30 ianuarie 2009

Finala Cupei Uefa (viitoare European League) in 2012 la Bucuresti

Vis implinit pentru toti iubitorii fotbalului din Romania. Finala Cupei UEFA se va juca la Bucuresti. Comitetul Executiv al Forului European a acceptat ca ultimul act al editiei din 2011-2012 sa fie gazduit de noul stadion National din Capitala.

Comitetul Executiv al UEFA a hotarat, joi, la Nyon ca noul Stadion National sa organizeze finala UEFA Europa League, editia 2011-2012. Decizia a fost luata cu unanimitate de voturi. In cursa pentru finala Europa League 2012 au fost patru dintre cele mai importante arene fotbalistice din Europa. Este vorba despre "Auf Schalke" - Gelsenkirchen (Germania), "Lansdowne Road" - Dublin, "Emirates" - Londra si Montjuic - Barcelona.
Oricat am fi de bucurosi si de mandri, nu trebuie sa uitam ca deocamdata Stadionul National este in stadiul de proiect. Vechea arena construita in 1953 a fost demolata, iar lucrarile pentru noua arena, care va avea 55.000 de locuri, sunt abia la inceput.
Edilii Primariei Generale a Capitalei au primit vestea intr-un moment in care vor sa copieze modelul dezvoltarii urbane adoptat la Praga si, in ciuda crizei financiare, dau asigurari ca lucrarile sunt in grafic si ca vor fi gata cu mult inainte de mult asteptata finala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu