joi, 5 februarie 2009

Ce mai mari sani din lume apartin unei americance de 28 ani


Sheyla Hershey a intrat în Cartea Recordurilor la categoria cei mai mari sâni din lume. Texanca, în vârstă de 28 de ani, a avut nevoie de nouă operaţii pentru a ajunge la cea mai mare mărime înregistrată vreodată: 38KKK.
Ultima operaţie a fost efectuată la un spital din Brazilia, întrucât medicii americani au refuzat să îi mărească din nou sânii de teamă că aceştia vor exploda, potrivit New York Post.
Pentru a ajunge la măsura 38KKK, Hershey şi-a înjectat aproape patru litri de silicon.''Pentru mine mare înseamnă frumos. Nu cred că am niciun motiv să fiu îngrijorată'', a spus mândra posesoare a celor mai mari implanturi din lume.
Primele operaţii au fost plătite de fostul ei prieten, pe care tânăra de 28 de ani l-a părăsit după ce acesta a implorat-o să renunţe la efectuarea unor noi operaţii de mărire a sânilor.
''L-am iubit foarte mult, dar a trebuit să îl părăsesc pentru a-mi împlini visul'', a spus Sheyla Hershey, citată de Daily Star.

Un comentariu:

  1. doamne iarta-ma ce idioata!!!!sa-si paraseasca iubtu pt ca i-a zis sa nu-si mai mareasca sani....incredibil!!!!!! ce cretina!!!

    RăspundețiȘtergere